Accesoriile vestimentare si eleganta Wolford

Imi place Wolford! Sunt fascinata de acest brand care, de fiecare data, reuseste sa ma surprinda cu cate o colectie feminina, indrazneata, delicata si, deopotriva, provocatoare.

Trebuie sa va marturisesc ca am o slabiciune pentru dresuri. Slabiciunea asta se masoara in peste 100 de perechi, de toate felurile, culorile.

Mi-am dat seama ca am totusi prea multe perechi cand am ajuns acasa entuziasmata cu o pereche noua, doar ca sa imi dau seama ca m-ai aveam exact aceeasi culoare deja.

Dar nu despre colectia mea vreau sa vorbesc, ci despre senzatia pe care o ofera dresurile de calitate. Dresul este un accesoriu versatil care poate deveni elegant, util, senzual sau indraznet in functie de starea pe care o avem si mesajul pe care dorim sa il transmitem.

Cand purtam un accesoriu vestimentar cu care ne simtim bine, putem exprima feminitate si emana siguranta de sine in acelasi timp.

De multe ori, atractivitatea si senzualitatea vin din modul in care noi ne simtim cand purtam ceva ce ne place. Chiar daca purtam o lenjerie pe care nu o vede nimeni, doar gandul ca noua ne place si este extrem de senzuala, ne schimba starea. E ca si cum am detine o arma secreta a carei efecte sunt in interior si nu in exterior neaparat.

Si apoi, se stie ca domnilor le plac accesoriile vestimentare care incita privirea si imaginatia. Dresurile si body-urile fac parte din aceasta categorie.

Doamnelor, va incurajez sa alegeti un accesoriu vestimentar care sa devina emblema voastra. Fie ca alegeti curele, dresuri, esarfe, palarii, bijuterii, lasati-va imaginatia in voie si jucati-va! Veti vedea cata diversitate se poate crea in stilul vostru vestimentar, doar cu un singur tip de accesoriu!

==================================================================================

Bine de stiut:

Stiluri moderne, luminoase, taieturi simple si imbinari senzationale de materiale, cu o atingere usoara a anilor 60, aceasta ar fi descrierea noii colectii Wolford pentru Vara 2015. Combinatii noi in culori tari cu efecte de umbre sau design-uri in blocuri de culoare se aseamana in intensitate cu lucrarile pictorului Mark Rothko. In plus, alb linistitor, nude si tonuri de pastel creeaza subtilitati elegante de vara. In intreaga colectie modelele ies in evidenta prin versatilitate, gama de Ready to Wear poate fi combinata perfect cu Lenjeria, in timp ce colectia de legwear este pusa in lumina reflectoarelor.

 

Comentarii pe Facebook

comentarii

Write a comment

Abonează-te la newsletter și află Cele 7 secrete ale feminității!

Abonează-te la newsletter și află Cele 7 secrete ale feminității!

După confirmarea abonării, vei primi în casuța de e-mail un E-book GRATUIT!

V-ati abonat cu succes! Va rugam sa verificati mesajele din email si sa confirmati abonarea.

Pin It on Pinterest