Coaching

Ce este coaching-ul?

Ce este un coach?

Termenul de coaching este relativ nou în România, acceptat ca neologism, adoptat din domeniul sportiv. Un coach este un antrenor, o persoană pregătită și instruită într-un sistem oficial de formare care lucrează cu metode standard sau dezvoltate personal pentru a ghida, motiva și încuraja clientul să își descopere și folosească la maxim potențialul pe care îl are deja în interior.

Într-o primă întâlnire clientul stă față în față cu coach-ul, cel care îi va fi îndrumător pentru o perioadă de timp și împreună vor afla răspuns la două întrebări importante:

  • Ce îmi doresc pentru mine?
  • Care sunt resursele și cunoștințele pe care vreau să le dobândesc pentru a atinge ceea ce îmi doresc?

Așadar, coachingul este un parteneriat între Coach și Client prin care se dezvoltă un proces de dezvoltare continuă personală și/sau profesională a clientului, în funcție de alegerea acestuia. Este necesar ca din partea clientului să existe o motivație reală și onestă de a accepta lucrurile care nu funcționează în prezent și o determinare de a urma procesul de dezvoltare.

De ce am ales eu coaching-ul?

Sunt Violeta Moisă, Life and Relationship Coach.

Am lucrat peste 16 ani în marketing și comunicare pentru branduri și companii minunate, am avut experiențe de viață care și-au pus amprenta asupra mea și m-au transformat în ceea ce sunt astăzi. Dar cu toate rezultatele remarcabile din mediul profesional, am realizat că nu eram satisfăcută cu drumul meu, cu ceea ce eram ca persoană, de fapt. Îmi lipsea un scop superior în viață, o moștenire pe care să o las în urmă.

După o perioadă de criză pe mai multe planuri în viața mea, după multe întrebări și răspunsuri, am decis care va fi noul meu drum și am urmat Școala de Coaching pentru Relații cu unul dintre cei mai buni traineri din Statele Unite. Am simțit că adevărata mea misiune în viață este să ajut femeile să își atingă potențialul maxim în viață, să învețe să aibă încredere în ele, să fie fericite și să dezvolte relațiile de iubire pe care le doresc.

Acum lucrez cu femei din toată lumea și cea mai mare satisfacție pe care o am este sa le văd zâmbind, având încredere în ele să își transforme radical viața.

Cine sunt eu?

Ce metode folosesc?

Cum lucrez?

Pornind de la motivația mea personală, am ales să mă dedic și să practic coachingul pentru feminitate, relații și determinarea scopului superior în viață.

Fiecare femeie care dorește să lucreze individual cu mine primește un plan personalizat în funcție de zonele de dezvoltare pe care dorește să le atingă:

  • feminitate
  • modul de comunicare cu un bărbat
  • dinamica și îmbunătățirea relațiilor
  • identificarea și eliberarea de relațiile toxice
  • îmbunătățirea calității propriei vieți
  • identificarea propriilor vise și modalități practice de a le materializa

Sesiunile au o structură clară și pregătită dinainte. În cadrul sesiunilor avem exerciții terapeutice, unelte de aplicat în viața de zi cu zi și găsim împreuna soluții concrete la situațiile cu care se confruntă clientul.

Vă voi da lecturi suplimentare si teme de făcut acasă pentru rezultate mai rapide.

De ce sunt așa de sigură că te pot ajuta?

Pentru că, înainte să vorbesc altor femei despre metodele cu care lucrez, le-am pus în practică în viața mea personală și fac minuni.

Pentru că toate clientele mele au rezultate spectaculoase în urma procesului personalizat pe care îl parcurgem împreună.

Pentru că nu văd COACHINGUL ca pe o meserie, ci ca pe cea mai importantă misiune personală în viața mea.

Pentru că am învățat de la cei mai buni traineri în domeniul relațiilor și dezvoltării personale.

Programele mele de transformare radicală!

Reconectează-ți Relația

Poți învăța ce să faci și ce greșeli să nu mai repeți pentru a-ți transforma relația rapid astfel încât să te simți sigură pe tine, fericită și împlinită.

Secretul unei relații fericite este să înțelegi în primul rând echilibrul dintre energia masculină și energia feminină. Alege să fii mereu energia feminiă în relația ta!

Învață Limbajul Iubirii

Află cum poți deveni un magnet pentru un bărbat astfel ca el sa fie atras de tine și de energia feminină pe care o emani.

Ce spun clientele mele:

Te invit să mă contactezi la:

Sau îmi poți trimite un mesaj:

  
Abonează-te la newsletter și află Cele 7 secrete ale feminității!

Abonează-te la newsletter și află Cele 7 secrete ale feminității!

După confirmarea abonării, vei primi în casuța de e-mail un E-book GRATUIT!

V-ati abonat cu succes! Va rugam sa verificati mesajele din email si sa confirmati abonarea.

Pin It on Pinterest