Descoperă-ți Feminitatea!

De ce este atât de importantă feminitatea? Care este secretul descoperirii ei?
Unul dintre cele mai importante secrete, dacă nu cel mai important, este să înțelegi în primul rând echilibrul dintre energia masculină și energia feminină. Acest echilibru este esențial pentru o relație intimă, profundă și plină de armonie.

Feminitatea nu se dobândește din exterior. Ea este deja în noi, doar că spiritul competitiv, presiunea și stresul cotidian ne-au forțat să o ascundem, sau mai rău, să o negăm în totalitate.

În fiecare femeie există invariabil cele două energii: feminină și masculină. Funcționezi în energia masculină când gândești, planifici, iei decizii, realizezi lucruri, conduci o afacere sau un departament.

Energia feminină are legătură cu ceea ce ești, ceea ce simți, ce intuiești sau ce creezi. Cu ceea ce vezi în oglinda sufletului atunci când lași toate barierele, măștile și convențiile deoparte. Această latură ar trebui să arătăm bărbatului din viața noastră, această imagine să prevaleze.

În acest program vei învăța:

  • Cum să echilibrezi constant energia feminină și cea masculină în diferite aspecte ale vieții tale.
  • Cum să îți construiești valori solide și principii de relaționare sănătoase astfel încât să nu mai fi rănită de acțiunile bărbatului din viața ta.
  • Cum să folosești exerciții practice și unelte care îți schimbă instant energia pe care o emani și care te fac să recapeți încrederea în tine.
  • Cum să devii cea mai autentică și reală versiune a ta pentru a crea relații profunde cu cei din jur, nu doar cu bărbatul din viața ta.
  • Exerciții practice pentru a intra în controlul emoțiilor tale. Vei învăța cum să identifici, cum să accepți și cum să îți exprimi emoțiile astfel încât cei din jurul tău să fie fascinați de personalitatea ta.
  • Vom crea un plan concret de lucru pentru a descoperi cine ești și care îți este pasiunea în viață.

 

Ce trebuie să faci ca să intri în program

 • Primul pas este să îți dorești să te descoperi așa cum ești, să înveți cum funcționezi tu, cum funcționează cei de lângă tine și să fii pregătită de lucru intensiv
 • Să ai disponibilitate de timp cel puțin o dată pe săptămână pentru sedințele de coaching
 • Să recunoști valoarea acestui proces de lucru individual pentru tine
 • Să pui în practică ceea ce înveți și descoperi

Mai multe detalii despre procesul de Coaching găsești AICI

Ce spun clientele mele:

Te invit să mă contactezi la:

Sau îmi poți trimite un mesaj:

  
Abonează-te la newsletter și află Cele 7 secrete ale feminității!

Abonează-te la newsletter și află Cele 7 secrete ale feminității!

După confirmarea abonării, vei primi în casuța de e-mail un E-book GRATUIT!

V-ati abonat cu succes! Va rugam sa verificati mesajele din email si sa confirmati abonarea.

Pin It on Pinterest