Seminar despre Feminitate și Relații organizat în Brașov

Știu că majoritatea trăiți un ritm de viață stresant, plin de responsabilități și activități. Însă mai știu din mesajele voastre că tot acest ritm vă dezechilibrează constant viața personală, mai ales cea de cuplu.

Lipsa timpului ne afectează modul în care relaționăm, pune presiune pe noi și uneori ne trezim prinse în relații de tip fast-food sau într-o singurătate în doi.

Te întreb pe tine acum: unde ești tu în ecuația asta? Când a fost ultima oară când ai făcut ceva doar pentru tine, pentru plăcerea ta ? Când ai avut o experiență care să îți înalțe sufletul și care să te facă parcă să pășești ca un fulg peste problemele cotidiene ?

Dacă vrei să afli mai multe despre tine, despre tipul de relații pe care le ai, despre modalitățile prin care îți poți transforma relația cu persoana iubită, atunci te invit la seminarul despre Feminitate și Relații.

De ce participi la seminar?

 • Vom discuta despre echilibrul dintre feminin și masculin în viața de cuplu.
 • Vom descoperi cele 4 tipuri de femei în relaționarea cu bărbații și vom identifica tipul după care funcționăm fiecare dintre noi.
 • Vom răspunde la întrebarea: eu de ce nu atrag o relație așa cum aș dori?
 • Vom afla ce sunt emoțiile, cum ne afectează pe noi, relațiile cu cei din jur și cum putem să le folosim ca să creăm intimitate și conexiune.
 • Vom afla care sunt nevoile de bază ale unui bărbat în relații și cum putem să folosim toate acestea în avantajul unei relații armonioase.
 • Cum, când și de ce apare conflictul într-o relație? Cum îl gestionăm și cum ne ferim de efectele lui nocive.

De ce sunt așa de sigură că pot produce schimbare?

 • Pentru că, înainte să vorbesc altora despre toate aceste concepte și metode de lucru, le-am pus în practică în viața mea personală și le-am văzut impactul.
 • Pentru că toate clientele mele au rezultate spectaculoase în urma procesului personalizat pe care îl parcurgem împreună.
 • Pentru că nu văd COACHINGUL ca pe o meserie, ci ca pe cea mai importantă misiune personală în viața mea.
 • Pentru că am învățat de la cei mai buni traineri în domeniul relațiilor și dezvoltării personale.
 • Dacă vrei să schimbi radical modul în care funcționezi în relații și dacă ești gata să îți redescoperi PUTEREA FEMININĂ, hai să pornim la drum!

DETALII ÎNSCRIERE:

Sunt Violeta Moisă – Life & Relationship Coach

Sunt motivată să ajut femeile să își atingă potențialul maxim în viață, să învețe să aibă încredere în ele, să fie fericite și să aibă relațiile de iubire pe care le doresc.

Lucrez cu femei din toată lumea și cea mai mare satisfacție pe care o am este să le văd zâmbind, având încredere în ele și să își transforme radical viața.

Comentarii pe Facebook

comentarii

Write a comment

Abonează-te la newsletter și află Cele 7 secrete ale feminității!

Abonează-te la newsletter și află Cele 7 secrete ale feminității!

După confirmarea abonării, vei primi în casuța de e-mail un E-book GRATUIT!

V-ati abonat cu succes! Va rugam sa verificati mesajele din email si sa confirmati abonarea.

Pin It on Pinterest