Adina L.

33 ani, Târgu Jiu

Astăzi, cu câteva zile înaintea celui mai important eveniment din viața mea, căsătoria, sunt recunoscătoare pentru întâlnirea cu Violeta. Este un mentor excelent! Am găsit-o atunci când îmi doream cel mai mult un om care să mă ghideze în drumul spre autocunoaștere, un drum pe care îl începusem timid de ceva timp.

Întâlnirea noastră mi-a adus un ghid spiritual  și un profesionist alături. Pașii parcurși alături de ea m-au făcut să îmi redefinesc obiectivele vieții și m-au adus în brațele marii mele iubiri. Mi-am găsit sufletul care să îmi fie martor vieții mele, chiar în timpul colaborării noastre, deși acesta nu a fost  niciodată un scop în sine și nici nu mai speram la această schimbare fericită din viața mea. Scopul a fost mereu acela de a fi autentică și a trăi viața în adevăr și a accepta fiecare zi așa cum este ea.

Îți doresc ție, cea care citești acest fragment, să ai curajul să pășești către Violeta și să te deschizi cu încredere și determinare către cunoașterea de sine căci prin ea, Dumnezeu face minuni.

Cu drag,

Adina

Comentarii pe Facebook

comentarii

Write a comment

Abonează-te la newsletter și află Cele 7 secrete ale feminității!

Abonează-te la newsletter și află Cele 7 secrete ale feminității!

După confirmarea abonării, vei primi în casuța de e-mail un E-book GRATUIT!

V-ati abonat cu succes! Va rugam sa verificati mesajele din email si sa confirmati abonarea.

Pin It on Pinterest