Ella P.

48 de ani, contabil

 

Pot să spun cu mâna pe inimă că procesul nostru de lucru a început să dea rezultate. Nu știu cum ai reușit (felicitări pentru metodă) pentru că eu nu am simțit să fi făcut vreun efort în a învăța. Doar te-am ascultat cu atenție. Cuvintele tale mi-au intrat direct în minte și în suflet!

Nu știu exact ce click s-a produs în interiorul meu, dar mă simt o altă persoană. Mă simt mai emotivă, mai „fragilă” și ușor vulnerabilă, un amalgam de sentimente foarte plăcute, dar care mă și sperie puțin întrucât sunt complet noi pentru mine.

Iar iubitul meu… se comportă din nou a la începutul relației! Chiar nu credeam că se mai poate așa ceva. Este incredibil cum i s-a schimbat atitudinea! Pur și simplu am observat cum se „topește”, cum i se schimbă privirea în câteva secunde după ce ne întâlnim.

Cred că abia acum am înțeles ceea ce vroiai să spui: femeia este emoție, nu acțiune. Asta am simțit eu: că „sunt”, „simt” și cu cât eu eram conectată la emoțiile mele, iubitul meu făcea anumite lucruri/gesturi cu care a reușit să mă surprindă plăcut.

Și parcă și-a pus din nou pe față zâmbetul acela „de transă” de la începutul relației și de care îmi era foarte dor.

Este incredibil ce se întâmplă și îți mulțumesc din suflet că m-ai ajutat să descopăr ceea ce doar intuiam că există!

Mulțumesc,

Ella

Comentarii pe Facebook

comentarii

Write a comment

Abonează-te la newsletter și află Cele 7 secrete ale feminității!

Abonează-te la newsletter și află Cele 7 secrete ale feminității!

După confirmarea abonării, vei primi în casuța de e-mail un E-book GRATUIT!

V-ati abonat cu succes! Va rugam sa verificati mesajele din email si sa confirmati abonarea.

Pin It on Pinterest